Clicky

Over ons Hole in the Wall Hole in the Wall

Hole in the Wall

  • Sales Afdeling: 0226-331331
  • Welkom op de groothandel site van Hole in the Wall
  • Vragen? mail ons op [email protected]

Over ons

Hole in the Wall is een Nederlands bedrijf gevestigd in de buurt van Alkmaar, Noord-Holland. We zijn een groothandel gespecialiseerd in de distributie van licentieproducten van o.a. posters, mokken, schrijfwaren, wanddecoratie, kalenders en overige merchandise. Op het gebied van posters zijn we al 30 jaar marktleider in de Benelux.

Door de gecombineerde kracht van onze samenwerking met toonaangevende licentiebeheerders en leveranciers, bieden wij een sterk distributienetwerk en zijn wij in staat onze klanten de beste producten te bieden gebaseerd op de nieuwste trends en rages. Ons inkoop en verkoopteam is altijd op zoek naar innovaties en in 2009 is dat beloond met de innovation award met het meest innovatieve product in de product categorie ‘Gifts’.

Tevens is Hole in the Wall marktleider in de Benelux op het gebied van conceptuele licentie merchandise. Door die positie zijn wij krachtig genoeg om bij onze leveranciers en partners de populairste producten te reserveren voor de Benelux markt. Met een groeiend netwerk van leveranciers uit heel de wereld, kunnen wij producten van populaire licenties vanuit heel de wereld importeren en distribueren in de Benelux markt en Frankrijk. Hole in the Wall past deze producten aan voor de betreffende markten en heeft daarnaast sterke lokale licenties in eigen beheer.

Enkele voorbeelden van onze toplicenties zijn:

Marvel
DC comics
Harry Potter
Disney
Star Wars
Friends
Buurman & Buurman
Love is…

Kijk voor meer informatie bij Onze merken.

Wij bieden een breed assortiment aan van licentieproducten en doen ook aanpassingen aan producten, speciaal volgens de wens van de klant. Ons vooruitstrevende merchandise team bezoekt regelmatig de winkels om de service, productselecties en systemen te (blijven) verbeteren. Ons doel is om de klant zo snel en zorgvuldig mogelijk te bedienen met onze producten en displays. De levertijd ligt tussen de 1 en 5 werkdagen.

We zijn trots op onze huidige Retail partners en ons Retail bestand blijft groeien met grote namen als Xenos, Dreamland, Gamemania, FNAC, bol, HMV, Jamin en Kinepolis en meer dan 300 zelfstandige retailers.

Met grote regelmaat worden er nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Klik hier voor onze nieuwste producten.

Kunt u iets niet vinden of zit een artikel dat u wenst niet in ons huidige productaanbod? Neem dan gerust contact op met onze sales afdeling. Wij helpen u graag verder. Ook voor overige vragen kunt u terecht bij onze sales afdeling.

 

Contact informatie
Hole In The Wall B.V 
Hornweg 18 
1721CV Broek Op Langedijk 

Telefoon:+31 (0)226 331 331 

BTW Nummer: NL806730808B01 
KVK Alkmaar: 33212462
EORI-nummer: NL806730808

Bankgegevens
ABN Amro 58.98.66.257 
IBAN: NL18ABNA0589866257
BIC/sort code: ABNANL2A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2024 Hole in the Wall - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce